CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

concursuri de spinning, altele decat cele organizate sub sigla LRS
Avatar utilizator
cristi.albu
Site Admin
Mesaje: 1462
Membru din: 14 Ian 2008, 13:50
Localitate: LRS
Contact:

CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde cristi.albu » 07 Sep 2016, 23:49

11 Noiembrie – 13 Noiembrie 2016

Dupa cum stiti PIKECHALLENGE – Cupa Mondiala de Stiuca a ajuns anul acesta la a doua editie, adunand pe pista de concurs de la Holbina Trei Bibani echipe puternice de pescari de competitie din 11 tari. Evenimentul este dedicat in special echipelor de brand din zona echipamentelor de pescuit, loturilor nationale, dar si sportivilor prezenti in campionate nationale. Regulamentul intern de organizare nu permite unei tari sa aiba mai mult de 4 echipe inscrise in concurs, echipele romanesti fiind prezente la primele doua editii pe baza unui sistem invitational. Anul acesta am decis sa organizam o etapa de calificari din care sa castige dreptul de participare la CUPA MONDIALA primele 4 echipe clasate.

Avand in vedere ca Liga Romana de Spinning reprezinta forul sportiv al spinningului de competitie din Romania care aduna cei mai valorosi pescari de competitie de la noi, Holbina Trei Bibani si organizatorii PIKEMASTER au o oferta de taxa preferentiala pentru echipele cu pescari afiliati.

Astfel taxa de participare va fi 1200 lei/pescar, taxa incluzand cazare, mese, pescuit, barca, motoare (termic si electric), baterie si transfer pe apa. Exista si varianta unei taxe de 1000 lei pentru cei care realizeaza transferul cu barcile proprii.

Echipele care doresc sa se inscrie, va rog sa-mi dati confirmarea de participare pana la data de 15 octombrie - malin.musatescu @ fishingandhuntingtv.com.

Cu stima,
Malin Musatescu
Director de concurs
Cristian Mihai Albu
Clubul de Pescuit Sportiv DRILL
http://www.whiteman.ro
Imagine

Avatar utilizator
cristi.albu
Site Admin
Mesaje: 1462
Membru din: 14 Ian 2008, 13:50
Localitate: LRS
Contact:

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde cristi.albu » 07 Sep 2016, 23:49

REGULAMENT DE DESFASURARE A PIKEMASTER

Prezentare generala
 Este un concurs din barca destinat echipelor de cate doi pescari, iar pescuitul se face numai din barca.
 Barca este echipata cu doua motoare, unul termic pentru deplasari intre locurile de pescuit, si altul electric, destinat deplasarilor in timpul pescuitului. Motoarele sunt puse la dispozitia concurentilor de organizatori, in dotarea barcii intrand si un recipient de apa cu 2 aeratoare, destinat retinerii stiucilor pentru masuratoare.
 Concursul se desfasoara in 3 manse astfel: sambata 2 manse continue, de 10 ore (7.00 – 17.00), puncteaza cele mai mari 10 stiuci; duminica o mansa, 5 ore (7.00 – 12.00), puncteaza cele mai mari 5 stiuci.
 Masuratorile vor fi facute in barcile arbitrilor aflate in puncte fixe astffel: 2 echipe de arbitri in locurile stabilite la sedinta tehnica pe lacuri si 2 echipe pe canalul central.
 Clasamentul final al concursului se face prin aditionarea punctelor din cele trei manse. Echipa cu cea mai mare lungime totala acumulata va ocupa primul loc. In caz de egalitate, departajarea se face dupa cel mai mare peste. Daca egalitatea persista, se vor lua in calcul cel mai mare peste din fiecare mansa.

REGULAMENT DE CONCURS
1. Capturarea stiucilor se va desfasura in maniera “Catch & Release”. Stiucile care nu supravietuiesc dupa eliberare vor fi recuperate si retinute numai de catre arbitri in vederea predarii acestora organizatorilor.
Sacrificarea pestilor si retinerea lor in mod voluntar de catre concurenti se sanctioneaza cu eliminarea echipei din etapa respectiva.

2. Este interzis consumul de alcool in barca. Deasemenea, este strict interzisa intrarea concurentilor pe pista de concurs in starea de ebrietate.
Arbitrii si directorul de concurs au dreptul de a impiedica intrarea pe pista a concurentului/echipei respective, iar in cazul in care se constata aceasta problema in timpul concursului echipa respectiva va fi evacuata de pe pista de concurs, cu observatia ca nu vor fi anulate stiucile intrate in puncte pana la momentul respectiv.

3. Concurentii au obligatia de a avea un comportament civilizat pe pista de concurs.

4. Pescuitul se face numai din barca dotata cu vasle si/sau motor electric.

5. Este permisa iesirea la mal numai in caz de urgenta si numai cu anuntarea arbitrilor sau organizatorilor in prealabil. Cei care vor sa iasa temporar la mal pentru o pauza in timpul manselor pot face acest lucru numai dupa ce au anuntat arbitrii si doar la pontonul bazei.

6. Este permisa folosirea tuturor nalucilor care se lanseaza prin greutate proprie si a monturilor tip Texas, Carolina, Drop-Shot… etc. Nu este permisa folosirea momelilor naturale, a mustelor artificiale . Acest lucru poate fi verificat de catre un arbitru in orice moment al concursului. Nerespectarea acestei obligatii duce la anularea mansei pentru echipa respectiva.

7. Este interzis pescuitul la trena.
Nerespectarea acestei obligatii atrage un avertisment din partea arbitrilor.

8. Concurentii nu se pot apropia pe lac la mai putin de 40 m unul de celalalt.
Nerespectarea acestei obligatii atrage un avertisment din partea arbitrilor.

9. Pescarii nu vor putea primi din partea tertelor persoane nici un fel de echipamente de pescuit pina la terminarea masuratorilor.
Nerespectarea acestei obligatii duce la anularea mansei pentru echipa respectiva.

10. Este permisa schimbarea motoarelor electrice defecte, a ramelor rupte sau a bateriilor descarcate numai in prezenta arbitrilor sau a directorului de concurs.
Nerespectarea acestei obligatii duce la anularea mansei pentru echipa respectiva.

11. Concurentii poate avea in barca un numar nelimitat de lansete de rezerva.

12. Aducerea in barca a pestelui capturat este permisa numai cu minciogul. Observatii: dupa ce stiuca a ajuns in barca este permisa (si chiar recomandata) manevrarea acesteia cu un grip in vederea decrosarii ancorelor (carligelor).

14. Este interzis accesul pe pista de concurs a concurentilor in saptamana premergatoare concursului!
Incalcarea acestei reguli atrage eliminarea echipei din etapa respectiva.

15. Orice abatere a unui concurent de la conduita civilizata, atat in relatia cu ceilalti concurenti, cat si cu arbitri sau organizatorii atrage un avertisment.

16. Trei avertismente acumulate de o echipa intr-o etapa anuleaza rezultatele echipei respective in toate cele trei manse de concurs.

17. In caz de urgenta este permisa iesirea la mal numai in prezenta arbitrilor. Iesirea la mal fara respectarea acestei prevederi se sanctioneza cu avertisment.

18. Deplasarea cu motorul termic este permisa atat pe canale, cat si pe lacuri cu urmatoarele specificatii:
a. deplasarea pe canale se face cu viteza normala, incetinind atunci cand se trece prin dreptul unei echipe care pescuieste pe canal.
b. deplasarea pe lacuri se face cu motorul termic numai la relanti
Nerespectarea acestei reguli se pedepseste cu avertisment.

REGULI DE PUNCTAJ SI CLASAMENT

1. Puncteaza numai stiuca vie, care are functiile fiziologice si locomotorii in parametri normali (pestele respira, sta in pozitie normala fara a fi sustinut si poate inota). Dupa masuratoare nu sunt validati decat pestii capabili sa paraseasca singuri locul de eliberare. Resuscitarea pestelui este obligatia concurentului si deasemena responsabilitatea mentinerii pestilor in conditii optime de supravietuire apartine concurentilor.
Pestele ranit grav, care sangereaza sau care este evident ca nu va supravietui eliberarii nu puncteaza. Arbitrul impreuna cu directorul de concurs pot lua decizia de a nu puncta pestele in aceste conditii.

2. Masurarea pestilor se face prin deplasarea concurentului spre unul dintre cei doi arbitri de pe pista de concurs ori de cate ori concurentul considera ca este necesar acest lucru. Observatie: arbitri nu sunt obligati sa se deplaseze de urgenta la o masuratoare la cererea expresa a unui concurent ce motiveaza aceasta prin faptul ca pestele respectiv nu mai supravietuieste.
In fiecare mansa, fiecare echipa puncteaza cu cele mai mari stiuci (10 si respectiv 5, cu dimensiunea minima de 50 cm).

3. Clasamentul final al competitiei se face prin aditionarea punctelor din cele 2 manse. Echipa cu cea mai mare lungime totala acumulata va ocupa primul loc. In caz de egalitate, departajarea se face dupa cel mai mare peste. Daca egalitatea persista, se vor lua in calcul cel mai mare peste din fiecare mansa.

4. Concurentii nu au voie sa aiba retinuti in niciun moment mai mult de cinci pesti. Acest lucru poate fi verificat de catre un arbitru in orice moment al concursului. Responsabilitatea alegerii celor mai mari cinci pesti revine in intregime concurentilor care sunt obligati sa masoare pestii inainte sa vina la masuratoarea initiala.
Un peste retinut in plus peste cei cinci regulamentari anuleaza cea mai mica stiuca din lista de stiuci punctabile, astfel incat in mansa respectiva echipa va puncta numai cu 4 stiuci. Daca sunt doua stiuci peste numarul regulamentar, vor fi anulate din lista de stiuci punctabile ultima si penultima pozitie, astfel incat echipa va puncta numai cu trei stiuci. Regula va fi aplicabila in functie de numarul de stiuci retinute peste numarul regulamentar pana la anularea tuturor celor 5 stiuci.

5. La sfarsitul timpului de desfasurarea al unei manse inceteaza masuratorile pestilor, cu exceptia celor care se desfasoara chiar in timpul in care expira timpul regulamentar al mansei. Deasemenea pot masura pestii cei care stau la rand la barca de arbitraj, anuntand acest lucru la sosirea in zona de masurare oficiala inainte de terminarea timpului regulamentar al mansei.

6. Este interzis pescuitul dupa incheierea mansei. Incalcarea acestei reguli atrage dupa sine anularea rezultatelor din mansa repsectiva.
Cristian Mihai Albu
Clubul de Pescuit Sportiv DRILL
http://www.whiteman.ro
Imagine

Avatar utilizator
cristi.albu
Site Admin
Mesaje: 1462
Membru din: 14 Ian 2008, 13:50
Localitate: LRS
Contact:

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde cristi.albu » 22 Sep 2016, 16:01

Cristian Mihai Albu
Clubul de Pescuit Sportiv DRILL
http://www.whiteman.ro
Imagine

Avatar utilizator
cristi.albu
Site Admin
Mesaje: 1462
Membru din: 14 Ian 2008, 13:50
Localitate: LRS
Contact:

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde cristi.albu » 28 Sep 2016, 12:02

Echipe confirmate:

1. Strike Pro Romania (Bogdan Doncea- Andy Arif)
2. Rapala Romania (Lucian Constantin – Emil Grecu)
3. Givadi Romania (Richard Pavel – Dorin Popa)
4. Wizard Club Iasi (Tudor Cozma – Codrin Gunichevici)
5. Wizard Club Iasi (Alin Nedelcu – Bogdan Secara)
6. East Spinning Team (Tofan – OBY)
7. Savage Gear Team (Viorel Petrica – Mihai Sofonea)
8. Livingstone Romania (Vlad Tocae – Redin Abduraman)
Cristian Mihai Albu
Clubul de Pescuit Sportiv DRILL
http://www.whiteman.ro
Imagine

malin
Mesaje: 372
Membru din: 25 Feb 2008, 18:26
Localitate: AVP

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde malin » 04 Oct 2016, 15:30

Calificari pentru Cupa Mondiala de Stiuca – PIKECHALLENGE H3B
Lista pana la data de 4 octombrie


Lista echipelor din CN de spinning care au confirmat participarea:


1. Wizard Club Iasi (Tudor Cozma – Codrin Gunichevici)
2 . Wizard Club Iasi (Alin Nedelcu – Bogdan Secara)
3. Wizard Club Iasi (Tofan – OBY)
4. Savage Gear Team (Viorel Petrica – Mihai Sofonea)
5. Livingston Romania (Vlad Tocae – Redin Abduraman)
6. Delta Spinning Club Tulcea (Florin Anastasiu – Leontin Rusu)
7. Delta Spinning Club Tulcea (Narcis Vana – Ion Gologan)

Echipe care au participat la PIKECHALLENGE – Cupa Mondiala, inscrise automat la calificari:

1. Strike Pro Romania (Andy Arif – Bogdan Doncea)
2. Givadi Romania (Richard Pavel – Dorin Popa)
3. Rapala Romania (Emil Grecu – Lucian Constantin)

Echipe calificate in ordinea clasarii la Pikemaster 2016, primavara

1. Ion Dumitru – Sorin Podaru
2. Bogdan Sandu – Adrian Gherculescu
3. Adrian Cenusa – Bella Tikosi
4. Cristescu – Iliescu
5. Victor Oana – Jenica Dop
6. Razvan Negreanu – Voicu
7. Tinu – Partener (Holbina Team)

Detinatoarea trofeului PIKECHALLENGE 2016, echipa Telekom Himalaya Romania (Ionut Ionita – David Neacsu) sunt calificati direct pentru editia 2017 a Cupei Mondiale de stiuca. Avand in vedere ca vor fi doar 4 echipe pentru o tara la Cupa Mondiala de Stiuca H3B Pikechallenge 2017, Romania avand deja o echipa calificata (detinatorii trofeului), mai raman trei locuri care vor fi ocupate de primele trei echipe din clasamentul calificarilor.

Anuntam pe aceasta cale ca pentru LRS mai este un singur loc rezervat, in cazul in care nu renunta nicio alta echipa inscrisa deja.

malin
Mesaje: 372
Membru din: 25 Feb 2008, 18:26
Localitate: AVP

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde malin » 05 Oct 2016, 11:51

Calificari pentru Cupa Mondiala de Stiuca – PIKECHALLENGE H3B
Lista pana la data de 5 octombrie

Lista echipelor din CN de spinning care au confirmat participarea:

1. Wizard Club Iasi (Tudor Cozma – Codrin Gunichevici)
2. Wizard Club Iasi (Alin Nedelcu – Bogdan Secara)
3. Wizard Club Iasi (Tofan – OBY)
4. Savage Gear Team (Viorel Petrica – Mihai Sofonea)
5. Livingston Romania (Vlad Tocae – Redin Abduraman)
6. Delta Spinning Club Tulcea (Florin Anastasiu – Leontin Rusu)
7. Delta Spinning Club Tulcea (Narcis Vana – Ion Gologan)
8. Pike XXL (Constantin Rizea – Liviu Voicu)
9. Grigore Onelian – Lazar Ciprian

Echipe care au participat la PIKECHALLENGE – Cupa Mondiala, inscrise automat la calificari:

1. Strike Pro Romania (Andy Arif – Bogdan Doncea)
2. Givadi Romania (Richard Pavel – Dorin Popa)
3. Rapala Romania (Emil Grecu – Lucian Constantin)

Echipe calificate in ordinea clasarii la Pikemaster 2016, primavara

1. Ion Dumitru (Paco) – Sorin Podaru
2. Bogdan Sandu – Adrian Gherculescu
3. Adrian Cenusa – Bella Tikosi
4. Cristescu – Iliescu
5. Victor Oana – Jenica Dop
6. Razvan Negreanu – Voicu
7. Tinu – Partener (Holbina Team)

Detinatoarea trofeului PIKECHALLENGE 2016, echipa Telekom Himalaya Romania (Ionut Ionita – David Neacsu) sunt calificati direct pentru editia 2017 a Cupei Mondiale de stiuca.

P.S. Deoarece lotul national de spinning este la ora aceasta deplasat in Irlanda la CM de spinning din barca, le rezervam doua locuri, asteptand un feedback pana la data limita anuntata. In cazul in care nu confirma nicio echipa din Lotul National, pana la locul 21 vor intra urmatoarele clasate din editia de primavara Pikemaster 2016.

malin
Mesaje: 372
Membru din: 25 Feb 2008, 18:26
Localitate: AVP

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde malin » 07 Oct 2016, 12:46

Deoarece echipa Rizea - partener au renuntat la inscriere, in locul lor vor participa Alex Dima - Gabriel Zamfir (Delta Spinning Club - Tulcea).

malin
Mesaje: 372
Membru din: 25 Feb 2008, 18:26
Localitate: AVP

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde malin » 13 Oct 2016, 13:56

Echipe din CN spinning din barca inscrise la calificari pentru Cupa Mondiala de Stiuca - Pikechallenge 2017

1. Wizard Club Iasi (Tudor Cozma – Codrin Gunichevici)
2. Wizard Club Iasi (Alin Nedelcu – Bogdan Secara)
3. Wizard Club Iasi (Tofan – OBY)
4. Savage Gear Team (Viorel Petrica – Mihai Sofonea)
5. Livingston Romania (Vlad Tocae – Redin Abduraman)
6. Delta Spinning Club Tulcea (Florin Anastasiu – Leontin Rusu) 
7. Delta Spinning Club Tulcea (Narcis Vana – Ion Gologan)
8. Delta Spinning Club Tulcea (Alex Dima - Zamfir)
9. Grigore Onelian – Lazar Ciprian

In continuare sunt rezervate locuri pentru doua echipe din lotul national de spinning din barca 2016.

Pentru orice relatii privind participarea la aceste calificari, va rog sa ma contactati:
Malin Musatescu 0741200086

malin
Mesaje: 372
Membru din: 25 Feb 2008, 18:26
Localitate: AVP

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde malin » 26 Oct 2016, 10:51

PIKEMASTER – CALIFICARI CUPA MONDIALA


1. Wizard Club Iasi (Tudor Cozma – Codrin Gunichevici)
2 . Wizard Club Iasi (Alin Nedelcu – Bogdan Secara)
3. Wizard Club Iasi (Tofan – OBY)
4. Savage Gear Team (Viorel Petrica – Mihai Sofonea)
5. Livingston Romania (Vlad Tocae – Redin Abduraman)
6. Delta Spinning Club Tulcea (Florin Anastasiu – Leontin Rusu)
7. Delta Spinning Club Tulcea (Narcis Vana – Ion Gologan)
8. Stefan Bondrea – Radu Ster
9. Grigore Onelian – Ciprian Lazar
10. Strike Pro Romania (Andy Arif – Bogdan Doncea)
11. Givadi Romania (Richard Pavel – Dorin Popa)
12. Rapala Romania (Emil Grecu – Lucian Constantin)
13. Ion Dumitru – Sorin Podaru
14. Bogdan Sandu – Adrian Gherculescu
15. Adrian Cenusa – Bella Tikosi
16. Cristescu – Iliescu
17. Victor Oana – Jenica Dop
18. Razvan Negreanu – Voicu
19. Tinu – Partener (Holbina Team)
20. Luigi Ionescu – Mihai Ionescu
21. David Neacsu – Florin Ciortan (hors-concour)

Lista este inchisa. Pentru detalii privind plata taxei de participare va rog contactati Silvia Nedelcu (0753334024).

malin
Mesaje: 372
Membru din: 25 Feb 2008, 18:26
Localitate: AVP

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde malin » 29 Oct 2016, 13:58

Ultima actualizare a listei pentru CALIFICARI CUPA MONDIALA DE STIUCA 2017
1. Wizard Club Iasi (Tudor Cozma – Codrin Gunichevici)
2 . Wizard Club Iasi (Alin Nedelcu – Bogdan Secara)
3. Wizard Club Iasi (Tofan – OBY)
4. Savage Gear Team (Viorel Petrica – Mihai Sofonea)
5. Livingston Romania (Vlad Tocae – Redin Abduraman)
6. Delta Spinning Club Tulcea (Florin Anastasiu – Leontin Rusu)
7. Delta Spinning Club Tulcea (Narcis Vana – Ion Gologan)
8. Delta Spinning Club Tulcea (Alex Dima - partener)
9. Stefan Bondrea – Radu Ster
10. Grigore Onelian – Ciprian Lazar
11. Strike Pro Romania (Andy Arif – Bogdan Doncea)
12. Givadi Romania (Richard Pavel – Dorin Popa)
13. Rapala Romania (Emil Grecu – Lucian Constantin)
14. Ion Dumitru – Sorin Podaru
15. Bogdan Sandu – Adrian Gherculescu
16. Adrian Cenusa – Bella Tikosi
17. Cristescu – Iliescu
18. Victor Oana – Jenica Dop
19. Razvan Negreanu – Voicu
20. Tinu – Partener (Holbina Team)
21. Luigi Ionescu – Mihai Ionescu
22. David Neacsu – Florin Ciortan (hors-concour)

malin
Mesaje: 372
Membru din: 25 Feb 2008, 18:26
Localitate: AVP

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde malin » 08 Noi 2016, 13:58

1. Wizard Club Iasi (Tudor Cozma – Codrin Gunichevici)
2. Wizard Club Iasi (Alin Nedelcu – Bogdan Secara)
3. Wizard Club Iasi (Tofan – OBY)
4. Savage Gear Team (Viorel Petrica – Mihai Sofonea)
5. Livingston Romania (Vlad Tocae – Redin Abduraman)
6. Delta Spinning Club Tulcea (Florin Anastasiu – Leontin Rusu)
7. Delta Spinning Club Tulcea (Narcis Vana – Ion Gologan)
8. Delta Spinning Club Tulcea (Alex Dima – Cristi Buliga)
9. Stefan Bondrea – Radu Ster
10. Grigore Onelian – Ciprian Lazar
11. Givadi Romania (Richard Pavel – Dorin Popa)
12. Ion Dumitru – Sorin Podaru
13. Bogdan Sandu – Adrian Gherculescu
14. Adrian Cenusa – Bella Tikosi
15. Cristescu – Iliescu
16. Victor Oana – Jenica Dop
17. Razvan Negreanu – Voicu
18. Tinu – Partener (Holbina Team) 
19. Luigi Ionescu – Mihai Ionescu
20. David Neacsu – partener (hors-concour)
21. Adrian Constantin - Bogdan Teodorescu

Se califica la Cupa Mondiala PIKECHALLENGE primele 3 echipe din clasamentul final. Echipa calificata direct este Himalaya (David Neacsu - Ionut Ionita) care detine trofeul editiei 2016.

Premii: Locul 1 - barca de la American Nautics, Locul 2 - Motor termic de la Marinescu Trading, Locul 3 - 2 tablete de la Mondo Computer si echipamente Himalaya.

Sosirea vineri la pensiunea Califar (Dunavatul de Jos), de unde se va face transfer pe apa catre Holbina. Prima barca soseste la Califar la ora 12.00, urmand sa fie facute inca doua transferuri pana la ora 17.00. Plecarea va fi in functie de completarea locurilor in barca. Cei care vor folosi barcile personale pentru a ajunge la Holbina va rog sa o anuntati pe Silvia Nedelcu (tel.0753334024) pentru a nu tine inutil barcile de transfer sa va astepte la Dunavat. Multumesc tuturor si ne vedem la Holbina, ora 19.00 cand vom organiza sedinta tehnica.

malin
Mesaje: 372
Membru din: 25 Feb 2008, 18:26
Localitate: AVP

Re: CALIFICARI PENTRU PIKECHALLENGE 2017 – CUPA MONDIALA

Mesajde malin » 10 Noi 2016, 13:43

Toti cei care doresc sa vina la etapa de calificari de la Holbina cu motoare electrice pot sa o faca. Recomandarea mea este sa faceti acest lucru deoarece motoarele elctrice de la Holbina au protectie si se opresc atunci cand sunt cu elicea in iarba, ceea ce va face mai complicata deplasarea in zonele - dealtfel majoritare - care au vegetatie subacvatica abundenta.
Ne vedem la Holbina.
Malin


Înapoi la “ALTE COMPETITII”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator