CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

concursuri de spinning, altele decat cele organizate sub sigla LRS
Avatar utilizator
StefanDinu
Mesaje: 2527
Membru din: 14 Ian 2008, 16:29
Localitate: www.teylaxu.ro
Contact:

CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde StefanDinu » 08 Dec 2013, 18:22

Complexul DELTA PARADIS va invita la tradiționala competiție de pescuit la știucă care va încheia sezonul concursurilor acestui an: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR. Situat pe canalul Dunavat, în incinta Dunavat 1, complexul DELTA PARADIS are o suprafață totala de luciu de apa de 1.500 ha fiind unul dintre reperele pescarului de știucă.

PERIOADA: 14-15 decembrie 2013
LOCAȚIE: Complex Delta Paradis
PARTENERI MEDIA: televiziunea „Fishing & Hunting Channel”

I. PROGRAM DE DESFĂŞURARE

Vineri 13.12.2013
19:00 ședința tehnică + tragere la sorti
Sâmbăta 14.12.2013
07:30 intrarea pe apa
08.00 start manșa 1
15:00 final manșa 1
16:30 afișare rezultate intermediare
Duminica 15.12.2013
07:30 intrarea pe apa
08.00 start manșa 2
15:00 final manșa 2
15:30 afișare rezultate intermediare
16:00 festivitatea de premiere

II. PREMII

Fondul total de premiere este de 6.400 lei și este repartizat după cum urmează:
LOCUL 1: 3.000 lei
LOCUL 2: 2.000 lei
LOCUL 3: 1.000 lei
CMMC: 400 lei


III. TAXA DE PARTICIPARE ȘI PLATA EI:
Valoarea taxei de participare: 900 lei/concurent (1.800 lei/echipaj)
Servicii incluse: cazare în camera dubla X 2 nopti; mic-dejun (bufet suedez) X 2 zile; prânz (pachet servite pe balta) X 2 zile; cina (bufet suedez) X 2 zile; transfer Plopu (debarcader Delta Paradis) – Dunavat 1 (complex turistic) si retur; taxa A.R.B.D.D., barca + taxa pescuit

Număr minim de participanți: 15 echipaje
Număr maxim de participanți: 15 echipaje
Informatii suplimentare: După ocuparea celor 15 de locuri, doritorii se pot înscrie pe lista de așteptare în eventualitatea renunțării la participare a altor echipe.

Plata taxei de concurs se face prin virament bancar (prin plata taxei de concurs se prezumă luarea la cunoștință și acceptarea Regulamentului de concurs):
titular de cont: SC ADVADELT TURISM SRL
CUI: RO 11511485
banca: ALPHA BANK – suc. OTOPENI
cod IBAN: RO34 BUCU 1151 2147 6009 1RON
Menţionaţi: Cupa Craciunul Stiucilor

IV. DIRECTOR CONCURS
Ștefan DINU
e-mail: stefandinu9@gmail.com
telefon: 0722.413.651
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Avatar utilizator
StefanDinu
Mesaje: 2527
Membru din: 14 Ian 2008, 16:29
Localitate: www.teylaxu.ro
Contact:

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde StefanDinu » 08 Dec 2013, 18:27

REGULAMENT DE CONCURS

Generalități
1. Echipajele sunt formate din 2 concurenți ce vor pescui într-o singură barcă echipata cu rame și/ sau motor electric si/ sau motor termic (organizatorul nu asigură motor termic si/ sau electric și/sau acumulatori)
2. Concursul se desfășoară de a lungul a 2 manșe (1 manșă sâmbătă și 1 manșă duminică) de câte 7 ore fiecare
3. Echipajele vor concura pe un singur sector iar clasamentul se va stabili pe o singură grupă în fiecare manșă.

Echipament
4. Este permisă doar folosirea nălucilor (momelilor artificiale): voblere, năluci suple, năluci metalice etc. Este interzisă folosirea momelilor naturale sau a combinațiilor de momeli artificiale cu momeli naturale. Nerespectarea acestei reguli duce la descalificarea echipajului fără returnare taxei de concurs.
5. Este interzisă folosirea simultană pe același forfac a două sau a mai multor năluci, inclusiv monturile de tip Alabama. Nerespectarea acestei reguli duce la descalificarea echipajului fără returnare taxei de concurs.
6. Un concurent nu poate pescui decât cu o singură lansetă, în orice moment al concursului, dar poate avea un număr nelimitat de echipamente de rezervă (lansete, mulinete, năluci etc.). Nerespectarea acestei reguli duce la descalificarea echipajului fără returnare taxei de concurs.
7. Este permisă folosirea sonarului și a dispozitivelor de măsurare a adâncimii apei.
8. Fiecare echipă trebuie să fie dotată cu minciog sau grip propriu.
9. Fiecare echipă trebuie să fie dotată cu mijloace pentru menținerea în viață a capturilor până la măsurare și eliberare. Sarcină păstrării capturilor în stare vie, înainte de măsurare, revine în întregime echipajului.
10. Fiecare concurent trebuie să fie dotat cu vestă de salvare proprie.
11. În timpul manșelor, echipajele nu vor putea primi din partea altor echipaje, a arbitrilor sau a terțelor persoane nici un fel de echipamente sau obiecte până la terminarea măsurătorilor, excepție făcând: apa potabilă, ancoră, motor, vâsle, vestă, medicamente. Nerespectarea acestei reguli duce la descalificarea echipajului fără returnare taxei de concurs.

Desfășurarea concursului
12. La ședința tehnică, desfășurată în preziua competiției, se vor trage la sorți bărcile utilizate (bărcile vor avea numere de identificare) precum și ordinea de start a echipajelor.
13. Ordinea de start se va stabili pentru fiecare zi în parte.
14. Startul se da de la punctul de intrare pe apa, cu plecare în ordinea trasă la sorți la ședința tehnică. Barca trebuie să treacă prin poarta special amenajată, moment în care ia startul următorul echipaj.
15. În timpul manșei, echipajele nu pot pescui la mai puțin de 40 de metri distanță unul de celălalt.
16. Distanța de deplasare pe lângă un concurent nu este limitată (pentru cazurile în care nu este suficient loc) dar se efectuează numai cu acceptul echipajului pe lângă care se trece și numai prin locul indicat de acesta. În cazul în care pista o permite, distanță minima de deplasare este de 20 de metri.
17. Este interzis pescuitul de pe mal. Nerespectarea acestei reguli duce la descalificarea echipajului fără returnare taxei de concurs.
18. Este interzis pescuitul la trenă. Nerespectarea acestei reguli duce la descalificarea echipajului fără returnare taxei de concurs.
19. Este permis pescuitul în derivă inclusiv utilizarea ancorelor textile tip "parașută”
20. Ieșirea unui concurent pe mal în timpul manșei se poate face doar în caz de forță majorム(pierderea ancorei, deteriorarea bărcii sau a mijloacelor de propulsie, nevoi fiziologice) și numai în prezența arbitrului. Excepție fac cazurile extreme.
21. Înțeparea intenționată (japcă) din exterior a peștelui este strict interzisă. Nerespectarea acestei reguli duce la descalificarea echipajului fără returnare taxei de concurs.
22. În caz de vreme nefavorabilă, ce poate pune în pericol viață concurenților (furtună, vânt foarte puternic), directorul de concurs este obligat să întrerupă desfășurarea manșei.
23. La semnalul de încheiere a manșei, toți concurenții trebuie să înceteze pescuitul și să se îndrepte în cel mai scurt timp, către punctul oficial de măsurare a capturilor. Nerespectarea acestei reguli duce la descalificarea echipajului fără returnare taxei de concurs.
24. Dacă există pești în drill, aceștia vor puncta numai în cazul în care sunt scoși din apă în maximum 10 minute de la semnalul de încheiere a manșei.
25. Se interzice transferul de capturi între echipaje sau alte persoane. Nerespectarea acestei reguli duce la descalificarea ambelor echipaje fără returnare taxei de concurs.
26. Dacă un echipaj se retrage în timpul manșei, capturile avute pana în acel moment sunt valabile.
27. În orice moment un arbitru poate perchiziționa barca și echipamentul oricărui echipaj.
28. După încheierea manșei, deplasare echipajelor către locul de măsurare oficială a capturilor se face la o distanță minimă de 10 de metri.
29. Distanța pentru așteptarea în vederea măsurării este de minim 3 metri. Așteptarea se va face în mod obligatoriu cu barca ancorată.

Măsurarea peștilor
30. Punctează doar știuca (esox lucius) având dimensiunile minime de 40 cm.
31. Măsurarea capturilor se face cu ajutorul jgheaburilor, între extremitățile corpului peștelui: vârful botului și vârful cozii (în poziție adunată).
32. Măsurarea capturilor se face pe apă (în timpul manșei) și la mal (doar la finalul manșei) doar în spațiul special delimitat în acest sens.
33. Înregistrarea capturilor se face într-o Fișa de arbitraj, întocmită în trei exemplare (una destinată arbitrilor, una echipajului și una directorului de concurs). Pe Fișa de arbitraj sunt înscriși numai peștii punctabili (specie țintă și dimensiune) cu dimensiunile capturilor, fără a se rotunji în plus rezultatul măsurării. Fișa de arbitraj este considerată validă dacă formularul este completat în întregime, corect, semnat de arbitru și unul dintre concurenți. Reprezintă responsabilitatea concurenților și a arbitrului ca Fișa de arbitraj să fie completată corect, în întregime și semnată de ambele părți.
34. Se poate măsura un număr nelimitat de pești dar punctează doar cei mai mari 5 pești/ mansa.
35. Echipajele trebuie să fie prezente în spațiul oficial de măsurare a capturilor în maxim 40 minute de la finalizarea manșei. Echipajele care întârzie, dar nu mai mult de 60 de minute, nu vor puncta cel mai mare pește.
36. Echipajele care ajung la punctul oficial de măsurare după 60 de minute de la terminarea manșei, nu vor puncta nici un pește.

Clasamente
37. Pentru fiecare pește punctabil prins si înregistrat, echipajul va primi 1 punct pentru fiecare centimetru, fără a se rotunji în plus rezultatul măsurării.
38. Punctele totale acordate unui echipaj într-o manșă se obțin prin cumularea punctelor fiecărei capturi.
39. Dacă două sau mai multe echipaje sunt la egalitate într-o manșă, ele vor fi departajate dupムnumărul capturilor, iar în cazul în care egalitatea persistă vor avea un punctaj egal cu media aritmetică a locurilor în cauză.
40. Clasamentul final se stabilește prin cumularea punctelor obținute în celor două manșe.
41. Dacă în clasamentul final două echipaje sunt la egalitate, departajarea se face pe baza numărului de capturi, iar dacă egalitatea continuă, departajarea se face pe baza celei mai mari capturi.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Avatar utilizator
StefanDinu
Mesaje: 2527
Membru din: 14 Ian 2008, 16:29
Localitate: www.teylaxu.ro
Contact:

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde StefanDinu » 08 Dec 2013, 18:53

Listă Înscrieri:

echipa 1: Cristi BUNGHEZ - Laurentiu BRATU
echipa 2: Alexandru CORCEBAS & Gheorghe MURAVSCHI
echipa 3: Alexandru COJOCARI & Serghei BAJAN
echipa 4:
echipa 5:
echipa 6:
echipa 7:
echipa 8:
echipa 9:
echipa 10:
echipa 11:
echipa 12:
echipa 13:
echipa 14:
echipa 15:
Ultima oară modificat 08 Dec 2013, 21:51 de către StefanDinu, modificat de 2 ori în total.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

svbajan
Mesaje: 2
Membru din: 08 Dec 2013, 21:21

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde svbajan » 08 Dec 2013, 21:41

Echipa 2 Alexandru CORCEBAS / Gheorghe MURAVSCHI

svbajan
Mesaje: 2
Membru din: 08 Dec 2013, 21:21

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde svbajan » 08 Dec 2013, 21:43

Echipa 3 Alexandru COJOCARI/ Serghei BAJAN

TEO
Mesaje: 486
Membru din: 16 Mai 2010, 21:47

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde TEO » 09 Dec 2013, 02:39

8) II. PREMII
Fondul total de premiere este de 6.400 lei și este repartizat după cum urmează:
LOCUL 1: 3.000 lei
LOCUL 2: 2.000 lei
LOCUL 3: 1.000 lei
CMMC: 400 lei


III. TAXA DE PARTICIPARE ȘI PLATA EI:
Valoarea taxei de participare: 900 lei/concurent (1.800 lei/echipaj)
Servicii incluse: cazare în camera dubla X 2 nopti; mic-dejun (bufet suedez) X 2 zile; prânz (pachet servite pe balta) X 2 zile; cina (bufet suedez) X 2 zile; transfer Plopu (debarcader Delta Paradis) – Dunavat 1 (complex turistic) si retur; taxa A.R.B.D.D., barca + taxa pescuit

Număr minim de participanți: 15 echipaje
Număr maxim de participanți: 15 echipaje
8) Back in Business

AlexMD
Mesaje: 23
Membru din: 27 Mai 2013, 22:56

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde AlexMD » 09 Dec 2013, 14:43

svbajan scrie:Echipa 2 Alexandru CORCEBAS / Gheorghe MURAVSCHI

Cu regret, echipa Alexandru Corcebas & Gheorghe Muravschi se retrage :(

Laurentiu Andronic
Mesaje: 690
Membru din: 13 Aug 2008, 11:02
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde Laurentiu Andronic » 09 Dec 2013, 21:50

M-am intors aseara tarziu din delta si pentru cei interesati pot sa spun cateva concluzii strict tehnice , majoritatea lacurilor cu suprafata mai mica sunt patrial sau total inghetate , in prima zi a expeditiei am vrut sa pescuim pe incinta Cormoran,, unde a fost si concursul , dar am primit raspuns ca incinta este inghetata integral ...
Apoi pe o incinta cu suprafata de aproximativ 1500 ha un concurs cu motoare electrice nu cred ca poate sa fie altceva decat o gluma in conditiile in care la pescuitul de placere pe aceasta locatie este voie cu termic :lol:

Avatar utilizator
StefanDinu
Mesaje: 2527
Membru din: 14 Ian 2008, 16:29
Localitate: www.teylaxu.ro
Contact:

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde StefanDinu » 09 Dec 2013, 22:07

StefanDinu scrie:REGULAMENT DE CONCURS

Generalități
1. Echipajele sunt formate din 2 concurenți ce vor pescui într-o singură barcă echipata cu rame și/ sau motor electric si/ sau motor termic (organizatorul nu asigură motor termic si/ sau electric și/sau acumulatori)

In principiu pe canalul diagonal se merge cu termicul iar pe cele secundare si pe japse se merge cu electricul. Asa ca nu se impune doar electric.

Știu și eu ca îngheța noaptea și ziua se dezgheță destul de greu. Și spre sfârșitul săptămânii se preconizează -8 noapte si -2 ziua. Adică o sa fie si mai greu. Eu o sa sugerez administratorului de la pensiune amânarea concursului.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

vali
Mesaje: 1535
Membru din: 14 Ian 2008, 20:57
Localitate: cluj-napoca

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde vali » 09 Dec 2013, 22:09

Cine stie Laurentiu poate sa iasa un concurs la copca pe cinste ....
Un concurs la copca cu un asemenea buget nu a mai organizat nimeni niciodata :D :D :D :D :D
Ar fi o premiera mondiala .....ar avea cu ce se mindri directorasul cel viteaz :lol: :lol:
Sper ca stiucile sa nu fie si ele in postul Craciunului si sa nu manince "de dulce" ca ar fi mare pacat de cei 6000 de euro(teoretic) " investiti" ....

Eu o sa sugerez administratorului de la pensiune amânarea concursului.

Mare pacat sincer .....
Pe cind preconizezi reluare lui ??
Dupa 2013 , sau intre Craciun si Revelion... :?: :?: :?: :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul asa ca...insistati.
vali 136 stratonov

Laurentiu Andronic
Mesaje: 690
Membru din: 13 Aug 2008, 11:02
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde Laurentiu Andronic » 10 Dec 2013, 11:21

Mai bine Revelionul stiucilor ! :mrgreen:

Avatar utilizator
cristi.albu
Site Admin
Mesaje: 1462
Membru din: 14 Ian 2008, 13:50
Localitate: LRS
Contact:

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde cristi.albu » 10 Dec 2013, 16:10

O sa se tina la Pastele Stiucilor!
Cristian Mihai Albu
Clubul de Pescuit Sportiv DRILL
http://www.whiteman.ro
Imagine

vali
Mesaje: 1535
Membru din: 14 Ian 2008, 20:57
Localitate: cluj-napoca

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde vali » 10 Dec 2013, 18:33

Mai bine Revelionul stiucilor ! :mrgreen:

O sa se tina la Pastele Stiucilor!

Haideti mai baieti .... de ce ati devenit atit de malitiosi cu proiectul "copca stiucilor de craciun"... vreti si voi sa va avertizeze "dobermanii" sitului vasilescu si bunghez ....
Aveti grija sa nu luati ban.....ban, baga ban...vorba lui Puia . :D :D :D
pescuitul nu e tir cu arcul asa ca...insistati.
vali 136 stratonov

Avatar utilizator
StefanDinu
Mesaje: 2527
Membru din: 14 Ian 2008, 16:29
Localitate: www.teylaxu.ro
Contact:

Re: CUPA CRĂCIUNUL ȘTIUCILOR | Delta Paradis | 14-15 dec. 2013

Mesajde StefanDinu » 11 Dec 2013, 11:27

Pentru ca temperaturile nocturne coboară din ce în ce mai mult sub zero iar temperaturile diurne urca destul de târziu peste nivelul înghețului exista posibilitatea ca la ora concursului incinta sa fie înghețată. Din acest motiv cred ca este cel mai bine sa amânăm aceasta competiție.
Mulțumim tuturor celor care și-au manifestat interesul pentru acest concurs.
Ne vedem la concursurile anului 2014.

PS: Aici aveți prognoza completa.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu


Înapoi la “ALTE COMPETITII”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori