Pagina 1 din 1

Modificari Regulament CNLRS 2016 Neumarkt

Scris: 04 Apr 2016, 21:47
de cristi anghelina
Pana la publicarea Regulamentului de desfasurare al Campionatului National LRS Neumarkt pe situl LRS, iata care sunt pricipalele modificari ale acestuia pentru editia din 2016:

1. In fiecare etapa vor puncta doua specii.
2. Puncteaza cei mai mari 20 de pesti/mansa. Fiecare peste valoreaza numarul sau de centimetri la patrat.
3. Desfasurarea antrenamentului oficial din pre-ziua concursului se face dupa regulile de desfasurare a unei manse de concurs. Este admisa intrarea pe apa dupa ora oficiala de incepere a antrenamentului. Iesirea de pe apa dupa ora de incheiere a antrenamentului oficial va fi penalizata.
4. La antrenamentul oficial sa va pescui doar in echipa prestabilita pentru participarea la concurs.
5. Primele 15 echipe din clasamentul campionatului - editia 2015 sunt obligate sa aiba in dotare, pe langa echipamentul necesar pescuitului (barca, motor etc) si camera de filmat. Regula devine valabila pentru primele 15 echipe din clasamentul final al fiecarei etape.

Scopul principal al utilizarii camerei de filmat este de a permite verificarea corectitudinii concurentilor. Secundar: de a strange material foto-video in vederea promovarii media a competitiilor de pescuit sportiv organizate/co-organizate de catre LRS.
Ne propunem ca in acest an sa experimentam utilizarea de catre concurenti a camerelor de filmat, urmand ca, in functie de concluziile pe care le vom trage la sfarsitul campionatului 2016 sa hotaram caracterul de obligativitate pentru editia din 2017.
Astfel incat pentru editia 2016 a Campionatului National LRS Neumarkt punctul 5 are titlu de recomandare.