Validare castigatori etapa Bicaz

LRS - CAMPIONATUL NATIONAL DE SPINNING 2017 - PESCUIT DIN BARCA
SorinD
Mesaje: 9
Membru din: 01 Aug 2018, 14:12

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde SorinD » 07 Aug 2018, 00:36

Camerele video au fost introduse ca să împiedice, "fără nicio îndoială, că echipa respectivă a fraudat sau a încercat să fraudeze", comform - Art. 6. care are si SINGURA sanctiune evocată - interzicerea participarii in competiții pt 5 ani a echipei respective.

așă că toți cei care ați elaborat sau băteți câmpii cu Art.17 - care nu avea ce să caute într-un regulament CLAR, sunteți doar niște mici imbecili.

Art. 17 permite să facă ceea ce vor unui grup, care, culmea, judecă din poziția de participant în concurs, să decidă ceea ce le convine.

btw: ce se intâmplă cu art 5 conform căruia trebuia să se dea în două săptămâni o decizie de validare a rezultatelor? ce se întâmplâ dacă nu?

bbtw: Gyorg, spune-le celor din Lrs, ăstora de la conducere sau care fac regulamente, of couse, că dacă lotul vrea să meargă la un Campionat Mondial, să justifice TOȚI banii luaț cu nesimțire de organizatori în 2018.

Viorelpetrica
Mesaje: 1
Membru din: 14 Mai 2018, 23:42

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Viorelpetrica » 09 Aug 2018, 18:17

In primul rand salut pe toata lumea odata cu prima interventie pe acest forum
Am dorit sa intru si sa imi spun punctul de vedere mai devreme, insa intamplarea tragica care a cauzat pierderea colegului si prietenului nostru Laurentiu Andronic m-a facut sa fiu retinut in acest zile triste. Dumnezeu sa il odihneasca

O sa fiu un pic mai lung si in acelasi timp clar si concis

Am facut cunostinta cu sistemul competitional LRS acum 4 ani, ani in care am observat si am trait fenomenul intens, nelipsind decat de la o etapa din motive subiective. Iata punctul meu de vedere legat de aceasta speta
- LRS a crescut f mult ca si competitie atat calitativ cat si cantitativ, ca numar de participanti etc. Echipa Romaniei a castigat Titlul Mondial
- a existat si exista o organizare, in cluburi, asociatii etc si un forum de conducere ai Ligii votat si aprobat conform statutului
- a existat intotdeauna si exista un regulament izvorat discutat si aprobat de forumul de conducere
- acest regulament bun, prost dar aprobat si in vigoare....ca orice regulament nu a fost contestat sau pus in discutie de nimeni, si vorbesc aici de oameni care sunt in activitate si participa. In acest regulament este specificat clar care este forul care analizeaza nerespectarea regulamentului si care poate decide o sanctiune
Cam asta era situatia
Odata cu etapa de la Valea Argovei au aparut primele abateri de la regulament vizibile dincolo de zvonistica (in speta nodul in care au fost folosite camerele de luat vederi) si cei care sunt in masura sa decida decid!
Respect pentru decenta si modul in care echipa colegilor de la Sibiu au gestionat momentul

Dupa care Bicaz….si ce sa vezi, oamenii care sunt in discutie sunt contrariati si cauta tot felul de explicatii tehnice ca sa iasa din aceasta situatie.
Pai vin si va intreb dragilor pe cei care ati participat la campionate mondiale, acolo aveati posibilitatea sa comentati regulamentul?? Sunt absolut convins ca nu!

Si inchei prin a mentiona ceea ce imi doresc eu de la noi cei care participam, repet participam, la acest frumos fenomen
-fiti oameni cu demnitate si onoare inainte de a fi pescari, producatori de echipamente, vanzatori de diverse!
-sa avem grija prin deciziile noastre nu neaparat a celor care sunt reprezentativi sa facem acest campionat sa creasca si sa devina din ce in ce mai puternic - toti avem de castigat
- sa aducem alaturi de noi tineri, oameni care isi doresc si vor sa se implice atat ca pescari cat si ca parteneri
-cred ca cei care nu participa la competitie si vorbesc aici de pescari cu state vechi, sunt bineveniti in a puncta diverse aspecte, insa trebuie sa fie constienti ca prin demersul lor pot face bine sau rau. Iar de pipi la gard si orgolii ….aici suntem cei mai buni
-si in final, sa fim participativi, sa ne spunem parerea - cu totii! fara patima si fara sa fim sterili - la imbunatatirea proceselor, fie ca vorbim de regulamente reguli de santiuni etc!

Dupa cum vedeti am vorbit mai mult de oameni si mai putin de pescari! Sa stiti ca Laurentiu a fost inainte e toate OM si Prieten si apoi pescar. Acesta este motivul pentru care atatia colegi si prieteni sunt indurerati!


Si ca sa nu las lucrurile in suspans vis a vis de persoana mea - si eu am gresit in viata mea atat personala cat si profesionala, mi-am asumat si cred ca am invatat ceva din toate

Respect

Viorel Petrica

Avatar utilizator
cristi.albu
Site Admin
Mesaje: 1462
Membru din: 14 Ian 2008, 13:50
Localitate: LRS
Contact:

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde cristi.albu » 10 Aug 2018, 23:27

Am incarcat o contestatie venita pe mailul lui Marian.
1.jpg
1.jpg (280.73 KiB) Vizualizat de 1111 ori

2.jpg
2.jpg (120.41 KiB) Vizualizat de 1111 ori
Cristian Mihai Albu
Clubul de Pescuit Sportiv DRILL
http://www.whiteman.ro
Imagine

Marian Morcovescu
Mesaje: 136
Membru din: 24 Mar 2013, 11:48

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Marian Morcovescu » 11 Aug 2018, 14:41

Raspunsul Consiliul Director
Catre ,
Clubul de pescuit sportiv WEST SPINNING BRIGADE
In atentia d-lui presedinte al clubului –Sava Andrei

In urma primirii cererii dvs. FN(fara numar din data de.3.08.2018) trimisa prin email in data de,
Consiliul Director(din care face parte si dl Sava Andrei, avand functia de secretar) va informeaza urmatoarele:
• Conform regulamentului LRS pentru desfasurarea concursurilor de spinning din barca, sectiunea 2 art.1 aferent anului 2018, toate echipele inscrise in concurs au obligatia sa filmeze intregul concurs(mansa 1 si mansa 2) si antrenamentul oficial. Chiar si in anuntul oficial al concursului, publicat pe site-ul LRS, organizatorul specifica ca prin inscrierea la concurs si achitarea taxei, participantii inteleg si accepta acest regulament.

• Echipele clubului dvs ( Boanta –Iorga si Sava-Spiac) participante la concursul de la Bicaz, s-au clasat pe locurile 1 si 3. Conform regulamentului sus-mentionat art. ….. echipelor de pe locurile 1-6 precum si echipei care a prins cea mai mare captura, li se vor verifica cardurile cu filmarile concursului, in vederea validarii locurilor obtinute. In urma verificarii acestora s-a constatat ca cele doua echipe au incalcat art. 1 din regulamentul mentionat mai sus.

• Desi sanctiunea pentru incalcarea acestui articol este de nepunctare in clasamentul concursului si a clasamentului national, conform art. 17 din acelasi regulament-sectiunea 2, avand in vedere precedentul creat la concursul de la Valea Argovei, unde echipa Schiopu-Haran, pentru aceeasi abatere regulamentara au primit sanctiune de penalizare cu 10 puncte( sanctiune pe care chiar dvs-Sava Andrei ati sustinut-o si ati si informat echipa in cauza), Consiliul Director a considerat ca este necesara aplicarea unei sanctiuni in acelasi spirit pentru mai multe abateri regulamentare. Mai mult pentru a rafina sanctiunea data facem precizarea ca nerespectarea regulamentului in cazul Sava&Spiac se repeta in ambele zile adica depasirea nr de pesti retinuti ,lipsa filmare aproximativ 25 min fara a putea vedea finalul mansei , desi masurati la final, fisiere corupte , nu arata pestii la camera,
In cazul Boanta & Iorga avem o abatere care se repeta in ambele zile, doua lansete in acelasi timp in afara barcii. lipsa a aproximativ 40 de min de la start pana cand apare prima captura, nu arata pestii la camera.
Mentionam ca in ambele cazuri nu sa pus in discutie o eventuala frauda totul fiind considerat o neglijenta.


• Referitor la afirmatia dvs. prin care acuzatia membrii consiliulu director de conflict de interese conform art. 215 alin 2 cod civil, consideram ca nu are absolut nici o legatura cu situatia in cauza, membrii consiliului director neaducand nici o dauna persoanei juridice pe care o reprezinta si anume LRS.

• Referitor la cea de-a doua acuzatie pe care o aduceti si o motivati in drept conform art.219 alin.2 cod civil, consideram ca membrii consiliului director nu au savarsit nici o fapta ilicita, ba din contra au incercat aplicare regulamentelor in baza competentelor statutare.

• Referitor la documentele solicitate de dvs. va informama ca

-Statutul si actul constitutiv al LRS ar trebuie sa le aveti in calitate de membru fondator al LRS
-Decziia de sanctionare o gasiti pe pagina ALRS pe care cu siguranta o cunoasteti.
-Procesul verbal al etapei il gasiti la Secretarul ALRS cel care potrivit statului ALRS se ocupa cu corespondenta etc...


Ca urmare a celor mai sus mentionate , va informamam ca, Consiliul Director al LRS pastreaza sanctiunea data echipelor clubului dvs. cu scopul de a pastra un echilibru just, avand in vedere precedentul-Valea Argovei.

Cu stima,
Marian Morcovescu presedinte
Cristian Anghelina vicepresedinte
Cristian Dragota presedinte CTDA
Sorin Lazea trezorier

Robert Boanta
Mesaje: 8
Membru din: 31 Aug 2015, 21:33

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Robert Boanta » 11 Aug 2018, 15:27

Marian Morcovescu scrie:Raspunsul Consiliul Director
Catre ,
Clubul de pescuit sportiv WEST SPINNING BRIGADE
In atentia d-lui presedinte al clubului –Sava Andrei

In urma primirii cererii dvs. FN(fara numar din data de.3.08.2018) trimisa prin email in data de,
Consiliul Director(din care face parte si dl Sava Andrei, avand functia de secretar) va informeaza urmatoarele:
• Conform regulamentului LRS pentru desfasurarea concursurilor de spinning din barca, sectiunea 2 art.1 aferent anului 2018, toate echipele inscrise in concurs au obligatia sa filmeze intregul concurs(mansa 1 si mansa 2) si antrenamentul oficial. Chiar si in anuntul oficial al concursului, publicat pe site-ul LRS, organizatorul specifica ca prin inscrierea la concurs si achitarea taxei, participantii inteleg si accepta acest regulament.

• Echipele clubului dvs ( Boanta –Iorga si Sava-Spiac) participante la concursul de la Bicaz, s-au clasat pe locurile 1 si 3. Conform regulamentului sus-mentionat art. ….. echipelor de pe locurile 1-6 precum si echipei care a prins cea mai mare captura, li se vor verifica cardurile cu filmarile concursului, in vederea validarii locurilor obtinute. In urma verificarii acestora s-a constatat ca cele doua echipe au incalcat art. 1 din regulamentul mentionat mai sus.

• Desi sanctiunea pentru incalcarea acestui articol este de nepunctare in clasamentul concursului si a clasamentului national, conform art. 17 din acelasi regulament-sectiunea 2, avand in vedere precedentul creat la concursul de la Valea Argovei, unde echipa Schiopu-Haran, pentru aceeasi abatere regulamentara au primit sanctiune de penalizare cu 10 puncte( sanctiune pe care chiar dvs-Sava Andrei ati sustinut-o si ati si informat echipa in cauza), Consiliul Director a considerat ca este necesara aplicarea unei sanctiuni in acelasi spirit pentru mai multe abateri regulamentare. Mai mult pentru a rafina sanctiunea data facem precizarea ca nerespectarea regulamentului in cazul Sava&Spiac se repeta in ambele zile adica depasirea nr de pesti retinuti ,lipsa filmare aproximativ 25 min fara a putea vedea finalul mansei , desi masurati la final, fisiere corupte , nu arata pestii la camera,
In cazul Boanta & Iorga avem o abatere care se repeta in ambele zile, doua lansete in acelasi timp in afara barcii. lipsa a aproximativ 40 de min de la start pana cand apare prima captura, nu arata pestii la camera.
Mentionam ca in ambele cazuri nu sa pus in discutie o eventuala frauda totul fiind considerat o neglijenta.


• Referitor la afirmatia dvs. prin care acuzatia membrii consiliulu director de conflict de interese conform art. 215 alin 2 cod civil, consideram ca nu are absolut nici o legatura cu situatia in cauza, membrii consiliului director neaducand nici o dauna persoanei juridice pe care o reprezinta si anume LRS.

• Referitor la cea de-a doua acuzatie pe care o aduceti si o motivati in drept conform art.219 alin.2 cod civil, consideram ca membrii consiliului director nu au savarsit nici o fapta ilicita, ba din contra au incercat aplicare regulamentelor in baza competentelor statutare.

• Referitor la documentele solicitate de dvs. va informama ca

-Statutul si actul constitutiv al LRS ar trebuie sa le aveti in calitate de membru fondator al LRS
-Decziia de sanctionare o gasiti pe pagina ALRS pe care cu siguranta o cunoasteti.
-Procesul verbal al etapei il gasiti la Secretarul ALRS cel care potrivit statului ALRS se ocupa cu corespondenta etc...


Ca urmare a celor mai sus mentionate , va informamam ca, Consiliul Director al LRS pastreaza sanctiunea data echipelor clubului dvs. cu scopul de a pastra un echilibru just, avand in vedere precedentul-Valea Argovei.

Cu stima,
Marian Morcovescu presedinte
Cristian Anghelina vicepresedinte
Cristian Dragota presedinte CTDA
Sorin Lazea trezorier


Buna ziua din nou,
Revin cu rugamintea de a rectifica cele afirmate de Dvs. Abaterea la care faceti referire sa petrecut doar in prima zi. (In cazul Boanta & Iorga avem o abatere care se repeta in ambele zile, doua lansete in acelasi timp in afara barcii).

Marian Morcovescu
Mesaje: 136
Membru din: 24 Mar 2013, 11:48

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Marian Morcovescu » 11 Aug 2018, 22:19

Rectific , in sensul in care amintea Dl Boanta este in discute o zi nu doua.

Marian Morcovescu
Mesaje: 136
Membru din: 24 Mar 2013, 11:48

ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A LIGII ROMANE DE SPINING 24-25 NOIEMBRIE 2018.

Mesajde Marian Morcovescu » 11 Aug 2018, 22:31

Conform statutului ALRS , convoc ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A LIGII ROMANE DE SPINING 24-25 NOIEMBRIE 2018.
PRESEDINTE Marian Morocvescu.
(revin cu ordinea de zi intr-o alta postare)

Robert Boanta
Mesaje: 8
Membru din: 31 Aug 2015, 21:33

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Robert Boanta » 12 Aug 2018, 06:46

Buna dimineața,
Scriu la aceasta ora deoarece nu pot dormi in urma discuțiilor telefonice pe care le-am avut cu cei din CD.
Sa o luam cronologic.
Concursul de la V.A.
Echipa de pe locul 1 se validează rezultatul deși din filmări lipsesc 2 pesti, atenție LIPSESC 2 PESTI.
Echipa de pe locul 3 este penalizata 10 PCT deși le lipsesc toți pesti.
Echipa de pe locul 2-3-4-5 nu arată pesti la camera și nu sunt penalizați.
Echipa de pe locul 4 sau 5 nu are filmarea integrala, dar Dl. Președinte Răspunde printr-un email și spune așa: Nu conteaza, important este sa se vadă pesti. ( veți primi toți președinții de club aceste e-mailuri)
In urma acestor probleme semnalate, sunt validate rezultatele, cu 10 pct penalizare pentru echipa de pe locul 2.
La etapa din Delta nu știu ce probleme concrete au fost dar cu siguranța au fost mici încălcări de regulament și acolo.
Rezultatele sunt validate.
Etapa 3 Bicaz.
In urma vizionarilor echipa de pe locul 1 este penalizata pentru următoarele abateri de la regulament:
Lipsa filmare integrala, lucru dovedit și la V.A. La echipele de pe locul 1,2,4
Nu arată pesti la camera, pentru acelaș lucru cei de la V.A.nu au fost penalizați. Ba mai mult, la Bicaz, echipa de pe locul 2, nu arată nici un peste la camera (așa cum reiese din filmările puse pe pagina de Facebook a asociației.)
Dacă este important ca peștii sa se vadă, de ce nu sa luat in considerare și in cazul nostru ?
Un alt punct pentru care a foat adus in discuție a fost legat de pct 4.6 din regulament, dar nu a mai fost luat in discuție ca avea doar 5 pct penalizare manșa.
Echipa de pe locul 2 are ceva probleme la filmări, lucru semnalizat de Dl desemnat, nu arată pesti la camera, și rezultatul este validat.
Ce vreau sa va spun este ca regulamentul nu a fost respectat de majoritatea celor din primele 6 locuri (din neglijența nu din rea voința) dar sancțiunile date sunt in funcție de persoane.
Nu am nimic cu nimeni, de acea nu am dat nume, sunt convins ca pesti au fost prinși corect, chiar dacă la unii nu se văd 1-2 sau toți pesti.
Transmit CD și in special Dl Morcovescu ca oricât de multe puncte ne-ar lua, plăcerea și bucuria de a pescui, nu veți reuși niciodata sa o luați !!

Apropo trebuie sa aducem cupele înapoi ?
Legat de premiul câștigat cinstit pe apa va rog sa îl considerați ca o sponsorizare a lotului de anul acesta!!

Dacă vreti cu adevărat un motiv sa ne penalizați este foarte simplu, transcrieți aici gândurile și injuriile care îmi trec acum prin cap și cu siguranța voi fi descalificat 5 ani.

Avatar utilizator
andrei
Mesaje: 177
Membru din: 25 Ian 2008, 12:23
Localitate: Arad-Timisoara
Contact:

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde andrei » 12 Aug 2018, 08:51

D-l Marian,

O decizie nu se scrie pe un forum si este considerata o decizie, ca a scris un individ un titlu la un topic intitulat decizie. Din punctul meu de vedere poate fi oricine care foloseste numele de Marian Morcovescu. Ca sa-ti faci cont pe un forum nu ai nevoie de buletin sau semnatura. Asteptam decizia scrisa semnata si stampilata, atunci poate fi considerata o decizie... Pana atunci scriem povesti.

Noi luam lucrurile foarte in serios, chiar am cerut aplicarea regulamentului inainte de termenul expiurat de 2 saptamani, acesta neaplicandu-se, din cauza incompetentei...De aceea exista termene, pentru a fi respectate, nu sa ne jucam de-a sa vedem cum aplicam regulamentul, cum ne convine noua si pentru cine ne convine noua si cand ne convine noua...

Dupa cum am spus, asteptam acea decizie scrisa si stampilata de catre cei care au luat-o, pentru a putea fi o decizie valida...

Momentan acea decizie nu exista. Si momentan aceasta decizie... apliucata " asemanator " cu cazul VA, care conform e-mailurilor schimbate este tot decizia dumneavioastra si a nimeni altuia, inseamna sa fim depunctati la fel, ca si cu cineva care n-a avut nici un peste filmat, catuia ii lipsesc 4 ore de filmare din mansa, in conditiile in care-i avem filmati :), as vrea sa stiu dupa ce calcule vi-a iesit atat de bine depunctarea aceasta care vrea sa fie in ton cu cea de la VA... Din nou se vede "obiectivitatea" care va caracterizeaza!

Multumesc!
WSB Clubul de pescuit sportiv West Spinning Brigade
www.wsbteam.com
Andrei Sava

Robert Boanta
Mesaje: 8
Membru din: 31 Aug 2015, 21:33

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Robert Boanta » 12 Aug 2018, 11:25

Revin cu o precizare, se pare ca nu am înțeles bine legat de V.A. locul 1. Nu lipsesc pesti, se referea la faptul ca mu îi arată la camera. Greșeală mea.
Scuze

Lazar Ciprian
Mesaje: 10
Membru din: 23 Noi 2014, 21:38

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Lazar Ciprian » 12 Aug 2018, 14:05

Văd ca in continuare primează doar interesul personal. Va spun doar atât...in ochii noștri cei care participam doar din dragoastea pe care o purtam acestui fenomen, veți rămâne doar niște "profitori de 2 bani". După ce, voi sunteți cei care ați strigat in gura mare ca regulamentul trebuie schimbat și l-ați schimbat după cum ați avut voi chef și interes acum nu mai este bun. SUNTEȚI NIȘTE HOȚI MONDIALI. As vrea sa aibe măcar odată curaj colegii care știu sa comenteze doar la telefon și sa-și asume răspunderea prin a scrie aici ceea ce gândesc cu adevărat.

PS. Nici la Snagov nu ați știu ca nu aveți voie sa pescuiți din 2 Barci campionilor fără filmare :))))

Pss. Nici la Snagov somnul care tia adus locul 3 Robert nu a fost prins in prima zi și legat pe șir pentru ziua 2.

Felicitări!!! Campioni naționali la Hotieeee!
Va pup!

Lazar Ciprian
Mesaje: 10
Membru din: 23 Noi 2014, 21:38

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Lazar Ciprian » 12 Aug 2018, 14:07

Aaaaa și poate ne spune și noua CD a cui a fost ideea de a îl depuncta pe Schiopu cu doar 10 puncte și a crea un precedent.

Marian Morcovescu
Mesaje: 136
Membru din: 24 Mar 2013, 11:48

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Marian Morcovescu » 12 Aug 2018, 16:12

In legatura cu echipa Boanta&Iorga este adevarata afirmatia ca trebuia penalizata pentru o zi nu pentru doua , de aceea trebuie recalculata penalizarea lor in sensul diminuarii .

Cosmin Șchiopu
Mesaje: 3
Membru din: 03 Aug 2018, 19:40

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Cosmin Șchiopu » 12 Aug 2018, 17:38

andrei scrie:D-l Marian,

O decizie nu se scrie pe un forum si este considerata o decizie, ca a scris un individ un titlu la un topic intitulat decizie. Din punctul meu de vedere poate fi oricine care foloseste numele de Marian Morcovescu. Ca sa-ti faci cont pe un forum nu ai nevoie de buletin sau semnatura. Asteptam decizia scrisa semnata si stampilata, atunci poate fi considerata o decizie... Pana atunci scriem povesti.

Noi luam lucrurile foarte in serios, chiar am cerut aplicarea regulamentului inainte de termenul expiurat de 2 saptamani, acesta neaplicandu-se, din cauza incompetentei...De aceea exista termene, pentru a fi respectate, nu sa ne jucam de-a sa vedem cum aplicam regulamentul, cum ne convine noua si pentru cine ne convine noua si cand ne convine noua...

Dupa cum am spus, asteptam acea decizie scrisa si stampilata de catre cei care au luat-o, pentru a putea fi o decizie valida...

Momentan acea decizie nu exista. Si momentan aceasta decizie... apliucata " asemanator " cu cazul VA, care conform e-mailurilor schimbate este tot decizia dumneavioastra si a nimeni altuia, inseamna sa fim depunctati la fel, ca si cu cineva care n-a avut nici un peste filmat, catuia ii lipsesc 4 ore de filmare din mansa, in conditiile in care-i avem filmati :), as vrea sa stiu dupa ce calcule vi-a iesit atat de bine depunctarea aceasta care vrea sa fie in ton cu cea de la VA... Din nou se vede "obiectivitatea" care va caracterizeaza!

Multumesc!


Sava Andrei, acel cineva are un nume, care este cinstit si nu induce in eroare ceilalti concurenti, ba vrei sa respecti regulamenutul, ba nu vrei. Regulamentul nu se va modifica niciodata in mijlocul campionatului ca vrei tu. Campionatul trebuie sa functioneze dupa un singur regulament tot anul, nu dupa mai multe regulamente pe care vrei sa le modifici in mijlocul campionatului. Depunctarea voastra a fost facuta cum ai facut tu calculele si pentru mine la Valea Argovei. Eu zic sa jucam cinstit si sa ne recunoastem greselile nevoite, cand urcam pe podium sa fim mandri pentru performantele noastre.

Marian Morcovescu
Mesaje: 136
Membru din: 24 Mar 2013, 11:48

Re: Validare castigatori etapa Bicaz

Mesajde Marian Morcovescu » 13 Aug 2018, 00:23

Nu stiu daca e momentul sa intru in polemica cu Andrei sau cu Robert , chiar am avut o saptamana grea ....
Dar daca insistati o sa fac acest lucru!
Eu cred ca noi ar trebui sa tragem invatamintele in sensul pozitv si sa facem modificarile de rigoare , urmeaza un AG extraordinar in noiembrie si pana atunci aveti tot timpul sa veniti cu imbunatatiri.
Un lucru este important atunci cand aveti nemultumiri, sa realizati ca daca se repeta situatia de la AG ul anterior atunci sa nu va mirati daca problemele se vor adanci.
Andrei clubul vostru a fost printre initiatorii modificarii competentei AG ului ( de fapt va deranja Dl Dragota) cine este de vina ca schimbati lucrurile in mod superficial doar pentru interesul vostru de moment , practic sau intors impotriva voastra,ba mai mult m-am trezit cu o situatie nedorita in care nu avea cine sa hotarasca sanctiunile si nici care sunt ele. Cand am realizat ce sa intamplat era deja prima etapa si trebuia sa facem ceva , evident ca pct 17 era ceva exagerat dar impreuna am hotarat sa facem de asa natura incat sa echilibram situatia.
In 2015 cand am preluat conducerea LRS nu stiam la ce ma inham , acum dupa patru ani pot sa afirm ca am evoluat ca si competite ca si echipamente etc.. dar nu am evoluat ca mentalitate , ca sportivitate sau fair play , din pacate in centrul discutiilor si a problemelor va aflati voi Robert si Andrei doi pescari f buni dar doi oameni care sunteti in stare de multe lucruri ca sa va atingeti scopurile !
Manipulare pe telefoane inainte de AG uri , telefoane date colegilor in tara pentru ai convinge ca am ceva cu voi , pescuiti din doua barci la antrenamentul oficial, aduceti pe balta oameni care sa va ajute in timpul manselor ( bineinteles nu este interzis de regulament), facem cupa ligii anul trecut dupa care Robert hotareste ca nu mai facem si astfel oamenii vin la o cupa ligii in varianta Robert Boanta srl cu banii evident la voi , anul asta istoria se repeta cu amendamentul ca reusim sa luam aproximativ 5000 roni de la Robert , pentru cine nu stie anul acesta cupa Ligii a fost organizata de un srl care nu are legatura cu nici un club membru LRS.
Andrei faci parte din Consiliul Director dar nu te comporti ca atare, lansezi zvonuri , suni concurentii ( vezi cazul Schiopu) , trimiti emailuri rupte din context , ne pui pe toti intr o situatie ingrata , Robert pune pe FB contractul sportivilor care pleaca la mondiale cu comentarii si afirmatii aiuritoare si pot continua cu alte si alte chestiuni.
Legat de regulamentul de camere evident ca trebuie imbunatatit , dar ce vrei sa facem tu nu ai sf mansei si Robert 40 min fara start , ... , urmeaza etapa de la Snagov vertí sa aruncam in haos campionatul ,sa vina concurentii fara filmari ? Ce sa le spunem ca la voi se poate si la ei nu? .
In cazul Schiopu si tu faceai parte din CD atunci era legala hoararea de penalizare ? dar la voi nu .Vezi Andrei ca si tu si Robert ati beneficiat de penalizarea lui SCHIOPU la prima etapa spre deosebire de mine , Dragota sau Lazea care am ramas pe aceleasi locuri dar logica ta este una ciudata...
Am incercat sa va propun la ultimul AG o modalitate de vizionare a primilor 10 echipe din fiecare mansa, WsB ul nu a fost de acord , ce sa facem ? am folosit ceea ce ne permite statutul . Asa sa vrut un singur om sa vizioneze tot , am spus de atunci ca nu este ok , culmea Anghelina sa verificat singur , bineinteles tot eu sunt de vina?
Ai inceput sa cauti chichite avocatesti si probabil ca daca mergi in instanta o sa castigi dar din punctul meu de vedere te folosesti de lucruri la care ai avut acces si te vei pune pe aceeasi treapta cu Popescu.
Stai linistit asa cum am promis nu mai continui in functia de presedinte LRS , dar nu este normal sa fortezi un AG in timpul étapei de la Snagov fara o pregatire temeinica , altfel la anul situatia se repeta .
Ma opresc aici si sper ca si voi sa faceti acest lucru.


Înapoi la “CNS ALRS - PESCUIT DIN BARCA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori