fish

Etapa 2 - CUPA ZETEA 2013
PESCUIT DE PE MAL - Etapa 2
Organizator: LRS
Perioada de desfasurare: 20-21 iulie 2013
Locatie: Tarnava Mare


ORGANIZATOR: LIGA ROMANA DE SPINNING
PARTENER: A.V.P.S. „Târnava Mare”
SPONSOR: ABREVIS, New Idea Group, Genius Evo Concept
PARTENERI MEDIA: revista ”Naluci&Rapitori”, televiziunea „Fishing& Hunting Channel”, televiziune „Pescuiti si Vanatoare TV”, revista ”Pescuitul pentru Toti”
PERIOADA: 20-21 iulie 2013
LOCAȚIE: râul Târnava Mare (localitate ZETEA) 


I. PROGRAM DE DESFĂŞURARE

Vineri 19.07.2013
19:00 ședință tehnica 

Sâmbăta 20.07.2013
06.30 primul semnal – intrarea pe sectoare (vizionare)
06.50 al 2-lea semnal – intrarea pe standuri 
07:00 start manșa 1 – prima grupa (45 min)
07:45 final manșa 1 – prima grupa; inregistrarea rezultatelor
08:00 start manșa 1 – a doua grupa (45 min)
08:45 final manșa 1 – a doua grupa; inregistrarea rezultatelor
09:00 start manșa 2 – prima grupa (45 min)
09:45 final manșa 2 – prima grupa; inregistrarea rezultatelor
10:00 start manșa 2 – a doua grupa (45 min)
10:45 final manșa 2 – a doua grupa; inregistrarea rezultatelor
11:00 start manșa 3 – prima grupa (45 min)
11:45 final manșa 3 – prima grupa; inregistrarea rezultatelor
12:00 start manșa 3 – a doua grupa (45 min)
12:45 final manșa 3 – a doua grupa; inregistrarea rezultatelor
13:00 start manșa 4 – prima grupa (45 min)
13:45 final manșa 4 – prima grupa; inregistrarea rezultatelor
14:00 start manșa 4 – a doua grupa (45 min)
14:45 final manșa 4 – a doua grupa; inregistrarea rezultatelor
16:30 afișare rezultate intermediare

Duminica 21.07.2013
06.30 primul semnal – intrarea pe sectoare (vizionare)
06.50 al 2-lea semnal – intrarea pe standuri 
07:00 start manșa 5 – prima grupa (45 min)
07:45 final manșa 5 – prima grupa; inregistrarea rezultatelor
08:00 start manșa 5 – a doua grupa (45 min)
08:45 final manșa 5 – a doua grupa; inregistrarea rezultatelor
09:00 start manșa 6 – prima grupa (45 min)
09:45 final manșa 6 – prima grupa; inregistrarea rezultatelor
10:00 start manșa 6 – a doua grupa (45 min)
10:45 final manșa 6 – a doua grupa; inregistrarea rezultatelor
11:00 start manșa 7 – prima grupa (45 min)
11:45 final manșa 7 – prima grupa; inregistrarea rezultatelor
12:00 start manșa 7 – a doua grupa (45 min)
12:45 final manșa 7 – a doua grupa; inregistrarea rezultatelor
13:00 start manșa 8 – prima grupa (45 min)
13:45 final manșa 8 – prima grupa; inregistrarea rezultatelor
14:00 start manșa 8 – a doua grupa (45 min)
14:45 final manșa 8 – a doua grupa; inregistrarea rezultatelor
16:30 afișare rezultate intermediare si finale
17.30 festivitate premiere

II. LOCALIZARE
Din sud (București, Muntenia): se merge pe DN 1 pana în Brașov. Apoi se urmează traseul Sfântul Gheorghe, Tușnad, Miercurea Ciuc, Zetea
Din Nord (Cluj, Bistrița, Moldova): Din Târgu Mureș se urmează traseul Sighișoara, Odorheiu Secuiesc, Zetea.

III. REGULI
Specia punctabilă: păstrăv (indiferent de mărime, se punctează 1 păstrăv – 1 punct)
Regulament: Concursul se desfăşoară după regulamentul Campionatului Naţional de Spinning de pe Mal, pe care va invitam sa îl consultaţi (Regulament complet)! Plata taxei de participare înseamnă acceptarea şi respectarea de către concurent a Regulamentului Campionatului Naţional de Spinning de pe Mal – ediția 2013.
Reguli suplimentare: datorita topografiei locatiei se introduc urmatoarele reguli suplimentare:
1. Se vor trage la sorti, pentru fiecare zi in parte, sectoarele pe care fiecare grupa va pescui intreaga zi (nu se v respecta algoritmul conform caruia in fiecare mansa o grupa va pescui pe un sector urmand sa pescuiasca in urmatorul sector urmatoarea mansa).
2. Fiecare sportiv va fi supravegheat, prin tragere la sorti, de un alt sportiv din alta grupa astfel incat fiecare grupa va pescui o mansa si va supraveghe mansa urmatoare. Fiecare grupa va pescui pe propriul sector, supravegherea urmand a se face pe sectorul celeilalte grupe.
3. Pentru punctarea pestilor, se va folosi suplimentar un sistem de bilete ce vor fi inmanate de catre supraveghetor si care vor fi stranse de catre arbitrul de sector pentru punctare.

IV. PREMII
Se vor premia locurile 1, 2 si 3 cu produse oferite de compania ABREVIS in valoare totala de 5oo lei.

V. TAXA DE PARTICIPARE ȘI PLATA EI:
Valoarea taxei de participare: 240 lei pentru sportivi legitimați în cluburile membre LRS
Valoarea taxei de participare: 340 lei pentru sportivi independenți
Număr maxim de participanți: 40 sportivi
Data limita pentru înscrieri: 18 iulie 2013
Plata taxa: se va realiza doar prin virament bancar în contul LRS:
titular de cont: Asociaţia "LIGA ROMANA DE SPINNING"
certificat de identificare fiscala: 25633350
banca: Bancpost - sucursala Hala Traian
cod IBAN: RO91BPOS85206988136RON03
Menţionaţi: înscriere CNSM, nume concurent

VI. DIRECTOR CONCURS
Ștefan DINU
e-mail: stefan.dinu@lrs.ro
telefon: 0722.413.651






    Concursuri la Tarnava Mare
    2017 - CUPA BIGFISH 2017 - MAL - LRS & CPR
    2016 - CUPA RAPALA 2016 - MAL - BFF
    2016 - CUPA BIGFISH 2016 - MAL - BFF
    2016 - CUPA HERAKLES TROUT 2016 - MAL - BFF
    2016 - CUPA OWNER - MIM TEAM 2016 - MAL - BFF
    2016 - CUPA LIGII LA PASTRAV 2016 - CUPA LIGII LA PASTRAV - BFF
    2016 - CUPA RAPTURE - POWER FISHING 2016 - MAL - BFF
    2015 - CUPA ZETEA 2015 - MAL - CPR
    2015 - CUPA TARNAVA 2015 - MAL - LRS
    2014 - CUPA TARNAVA 2014 - MAL - LRS
    2014 - CUPA LIGII LA PASTRAV 2014 - CUPA LIGII LA PASTRAV - LRS
    2013 - CUPA ZETEA 2013 - MAL - LRS