Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017

Loc de desfasurare: Rusia, Konakovo, Ivankovo Reservoir, Volga River
Clasament final: Locul 1
Componenta lot: Eugen German, Petre German, Andrei Sava, Robert Boanta, Cristi Dragota
Sponsori lot: Neumarkt, Himalaya.ro, Herakles, Rapture, Relax Spinning

Victorieeee! Dupa ani de incercari, iata ca lotul national reuseste sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului. Aur mondial obtinut in Rusia, in fata puternicei echipe gazda.

Lotul national, care merita nota 10 la a zecea editie a Campionatului Mondial, a fost compus din Eugen German – Cristi Dragota, Andrei Sava – Robert Boanta, Petre German – rezerva, Lucian Constantin – capitanul echipei, Rares Boeriu – manager lot. Impreuna cu David Neacsu si Iulian Tarnacop, sustinatori permanenti ai lotului, baietii au reusit o clasare asteptata iata de ani de zile si extrem de meritata avand in vedere rezultatele precedente.

Galerie foto Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017 Galerie foto Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017 Galerie foto Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017 Galerie foto Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017 Galerie foto Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017 Galerie foto Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017 Galerie foto Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017 Galerie foto Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017 Galerie foto Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017